Actionari si investitori
Informatii despre actionari si investitori

Relatia cu investitorii ocupa un loc prioritar in strategia companiei IMPACT Developer & Contractor SA. Astfel, din dorinta de a stabili parteneriate solide si pe termen lung cu actionarii companiei, s-a adoptat o politica de transparenta, bazata pe dialog.


Scopul acestei activitati este de a oferi investitorilor valoarea reala a societatii si de a facilita accesul lor la o evaluare corecta a actiunilor pe care le detin in cadrul companiei. Acest site reprezinta un important instrument de comunicare si ofera o gama larga de informatii referitoare la companie si la situatiile financiare semestriale, trimestriale si anuale, precum si un calendar financiar, raportul anual, raportarea BVB si informatii referitoare la evenimentul anual "IMPACT - Capital Market Day". Pentru a face cunoscute rezultatele sale financiare, Impact Developer & Contractor SA organizeaza conferinte anuale cu analistii financiari, dar si cu actionarii. In cadrul acestor reuniuni sunt prezentate rezultatele anuale ale companiei si se ofera managementului bancii si analistilor pietelor financiare ocazia de a face schimb de opinii.

Toate informatiile de natura sa influenteze cursul actiunilor Impact Developer & Contractor SA fac obiectul acordului prealabil al BVB, informarii CNVM si difuzarii in mass-media, sub forma de comunicate de presa, comunicate care pot fi imediat consultate in acest site.


Adresa: Willbrook Platinum Business & Convention Center, Sos. Bucuresti – Ploiesti, Nr. 172-176, Cladirea A, Et. 1

Localitate: Bucuresti, Sector 1

Cod postal: 013686

Telefon: +4 021 230 75 70

Fax: +4 021 230 75 81

E-mail: intrebarifrecvente@impactsa.ro


Informatii AGA

Documente si hotarari AGA

Periodic Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) comunica celor interesati decizii importante luate in cadrul sedintelor de lucru, dar si raportari financiare importante.

Situatii financiare

Rapoarte anuale, semestriale, trimestriale

Comunicarea financiara se bazeaza pe cateva principii: disponibilitatea imediata a informatiilor si egalitatea accesului la aceste informatii pentru toti actionarii, transparenta si coerenta a informatiilor furnizate, respectarea termenelor in materie de publicare a rezultatelor.


Guvernanta corporativa

Actul constitutiv, rapoarte curente, calendar financiar, Declaratia Aplici si Explici, CV Consiliu de Administratie

In conformitate cu legislatia in vigoare si actul constitutiv al societatii, Adunarea Generala a Actionarilor este forul superior de conducere si decizie al companiei, care hotaraste activitatea acesteia. Consiliul de Administratie este format din cinci administratori.

Relatii actionari, investitori

Structura actionariat, evolutie capital social si evolutia pretului pe actiune

     Compania Impact Developer & Contractor SA este listata la Bursa de Valori Bucuresti din anul 1996, iar incepand cu anul 2006 actiunile sale, in prezent in numar de 277.866.574, sunt cotate la categoria Premium segmentul principal - Piata Reglementata. Capitalizarea bursiera a companiei la 01.10.2014 a fost de 375 mil LEI (85 mil EUR). Aceasta sectiune ofera informatii despre structura actionariatului si evolutia capitalului social si a pretului pe actiune.    Codul Lei: 315700KVJ0DVH5IBI827         Numele si datele de contact ale persoanei care va putea sa furnizeze, la cerere, informatii relevante: Daniela Elena Stefan Mobile: +4 0729.100.144 E-mail: daniela.stefan(at)impactsa.ro