Boreal
Vile si terenuri - Constanta

Ansamblul rezidential Boreal este situat pe bulevardul Tomis, la iesirea din Constanta, la numai 15 minute distanta de centrul orasului, avand acces la DN Constanta-Ovidiu. Ansamblul se intinde pe 65.000 mp si cuprinde vile cu suprafete cuprinse intre 110 - 450 mp si teren de 150 - 700 mp.La Nord de Constanta, lasand in urma agitatia si poluarea orasului s-a ridicat complexul rezidential Boreal unde si-au inceput o noua viata 148 de familii. Locatarii se bucura de toate avantajele unui ansamblu rezidential occidental: aer curat, case spatioase, liniste, gradina proprie, locuri de joaca pentru copii, teren de sport, pista de role si acces securizat.

Mediul curat si nepoluat, linistea, spatiile verzi, accesul facil, vecinatatea imediata a hypermarketurilor, arhitectura deosebita a vilelor, disponibilitatea utilitatilor: gaze, canalizare, retea electrica, drumuri asfaltate, toate acestea sunt doar cateva argumente pentru a alege Boreal Residence.

Culorile vesele ale caselor, spatiile verzi si gradinile viu colorate fac din ansamblul Boreal Residence caminul ideal pentru orice familie.

In imediata apropiere a cartierului Boreal, pe o suprafata de 8ha, se dezvolta un nou cartier de vile — Zenit, cuprinzand 200 de loturi de teren destinate construirii de vile in regie proprie, cu suprafete intre 300 si 500mp.

Vezi detalii TEREN


Vezi harta mai mare