Cartierul GREENFIELD numară peste 3.000 de rezidenți
magazinuldecase.ro

GREENFIELD, complexul rezidențial situat în sectorul 1 la liziera pădurilor Baneasa și Tunari, a ajuns în vara aceasta la un număr de 3.000 de rezidenți, fiind astfel cea mai mare comunitate urbană integrată din acest sector. Început în 2007, GREENFIELD este acum la a 3-a etapa a planului de dezvoltare, urmând ca până în 2022 comunitatea să ajungă la un total de 6.000 apartamente construite pe o suprafață totală de 60 ha. Investițiile viitoare pe care Impact le are în vedere sunt de peste 260 mil.euro.

Cine preferă comunitațile noi în detrimentul cartierelor cu tradiție? Locatarii din GREENFIELD sunt familii tinere, eventual cu copii, care preferă să locuiască într-un apartament nou cu finisaje personalizate, beneficiind în același timp de diverse facilități de petrecere a timpului liber pentru toată familia: plimbări în aer liber, circuite cu bicicleta prin padure, locuri de joacă pentru copii etc. În cazul GREENFIELD, majoritatea rezidenților au fost atrași de faptul că deși cartierul se află în sectorul 1, vecinatatea pădurii oferă un nivel mult mai redus de poluare și zgomot.
“GREENFIELD a fost special gândit pentru cei care vor să se bucure de viață alături de familie într-un mediu mai sanatos și mai liniștit, departe de aglomerația și agitația orașului. Complexul aduce un nou standard de viață pentru rezidenții săi, fiind o oază de liniște și confort în mijlocul naturii, cu apartamente spațioase, finisaje de calitate, facilități complete și în imediata apropiere a celor mai importante centre de business și comerciale ale capitalei. Locuitorii l-au ales în primul rând pentru împrejurimi, liniște și senzația de spațiu. Aici au toate avantajele unui stil de viață sănatos, și în același timp se află în sectorul 1 al capitalei, la doar 15 minute de centrul orașului. Având în vedere ritmul excelent al vânzarilor în acest an (300 apartamente în primele 6 luni), ne asteptăm ca alte sute de rezidenți să-și contracteze apartamente în viitorul apropiat.” au declarat reprezentanții IMPACT.
Cele peste 900 ha de pădure ce îmbratișează cartierul rezidențial acționează ca un filtru natural, astfel încât, aici se întâlnesc cele mai scăzute valori de emisii poluante din București. Valorile medii ale zgomotului sunt cu până la 55% mai scăzute decât cele înregistrate în centrul Bucureștiului.

În cadrul complexului, locuitorii beneficiază de locuri de joacă, teren de basket, minimarket, bancomat, acces securizat și transport zilnic, pe rutele Greenfield - Mall Baneasa și Greenfield – Metrou Pipera (tur-retur). De asemenea, în Ansamblul Platanilor, aflat în plină dezvoltare, pe langa cele 888 locuinte va fi amenajat  și Parcul Platanilor, ce va avea o suprafața de 6000 mp. Acesta va include locuri de joacă pentru copii, teren de sport multifuncțional, zonă fitness și zonă de recreere.