Cea mai mare comunitate urbana din sectorul 1: cartierul GREENFIELD numara peste 3.000 de rezidenti
GREENFIELD, complexul rezidential situat in sectorul 1 la liziera padurilor Baneasa si Tunari, a ajuns in vara aceasta la un numar de 3.000 de rezidenti, fiind astfel cea mai mare comunitate urbana integrata din acest sector.

GREENFIELD, complexul rezidential situat in sectorul 1 la liziera padurilor Baneasa si Tunari, a ajuns in vara aceasta la un numar de 3.000 de rezidenti, fiind astfel cea mai mare comunitate urbana integrata din acest sector. Inceput in 2007, GREENFIELD este acum la a 3-a etapa a planului de dezvoltare, urmand ca pana in 2022 comunitatea sa ajunga la un total de 6.000 apartamente construite pe o suprafata totala de 60 ha. Investitiile viitoare pe care Impact le are in vedere sunt de peste 260 mil.euro.

 

Cine prefera comunitatile noi in detrimentul cartierelor cu traditie? Locatarii din GREENFIELD sunt familii tinere, eventual cu copii, care prefera sa locuiasca intr-un apartament nou cu finisaje personalizate, beneficiind in acelasi timp de diverse facilitati de petrecere a timpului liber pentru toata familia: plimbari in aer liber, circuite cu bicicleta prin padure, locuri de joaca pentru copii etc. In cazul GREENFIELD, majoritatea rezidentilor au fost atrasi de faptul ca desi cartierul se afla in sectorul 1, vecinatatea padurii ofera un nivel mult mai redus de poluare si zgomot.

 

“GREENFIELD a fost special gandit pentru cei care vor sa se bucure de viata alaturi de familie intr-un mediu mai sanatos si mai linistit, departe de aglomeratia si agitatia orasului. Complexul aduce un nou standard de viata pentru rezidentii sai, fiind o oaza de liniste si confort in mijlocul naturii, cu apartamente spatioase, finisaje de calitate, facilitati complete si in imediata apropiere a celor mai importante centre de business si comerciale ale capitalei. Locuitorii l-au ales in primul rand pentru imprejurimi, liniste si senzatia de spatiu. Aici au toate avantajele unui stil de viata sanatos, si in acelasi timp se afla in sectorul 1 al capitalei, la doar 15 minute de centrul orasului. Avand in vedere ritmul excelent al vanzarilor in acest an (300 apartamente in primele 6 luni), ne asteptam ca alte sute de rezidenti sa-si contracteze apartamente in viitorul apropiat.” au declarat reprezentantii IMPACT.

Cele peste 900 ha de padure ce imbratiseaza cartierul rezidential actioneaza ca un filtru natural, astfel incat, aici se intalnesc cele mai scazute valori de emisii poluante din Bucuresti. Valorile medii ale zgomotului sunt cu pana la 55% mai scazute decat cele inregistrate in centrul Bucurestiului.

 

In cadrul complexului, locuitorii beneficiaza de locuri de joaca, teren de basket, minimarket, bancomat, acces securizat si transport zilnic, pe rutele Greenfield - Mall Baneasa si Greenfield – Metrou Pipera (tur-retur). De asemenea, in Ansamblul Platanilor, aflat in plina dezvoltare, pe langa cele 888 locuinte va fi amenajat  si Parcul Platanilor, ce va avea o suprafata de 6000 mp. Acesta va include locuri de joaca pentru copii, teren de sport multifunctional, zona fitness si zona de recreere. 

 

Despre Greenfield:

Incadrat pe doua laturi de padurile Baneasa si Tunari, GREENFIELD este cel mai mare proiect rezidential din sectorul 1. Cartierul este situat in apropierea centrelor comerciale, a hub-ului de birouri Pipera - Aviatiei, la cateva minute de DN1, autostrada A3 si aeroportul Henri Coanda. Conceptul acestui proiect face trecerea de la ansamblul rezidenţial de sine stătător la dezvoltarea unei comunităţi urbane integrate. Inceput in 2007, GREENFIELD a fost planificat a se dezvolta in mai multe faze, avand ca termen de finalizare anul 2022. Complexul are o suprafata totala de 60 ha si totalizeaza peste 6.000 de locuinte. Cele peste 900 de ha de padure ce imbratiseaza cartierul actioneaza ca un filtru natural, asigurand cele mai scazute temperaturi din Bucuresti in perioada de vara, iar nivelul de zgomot si valorile emisiilor poluante sunt cu 50% mai reduse decat in centrul capitalei.

 

Despre Impact Developer & Contractor SA:

Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar privat din Romania. Compania a fost infiintata in 1991, prin subscriptie publica, iar din anul 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. In 2006 actiunile companiei au promovat la categoria I a Bursei, devenind astfel primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliara si constructii listat la bursa. Cu o experienta de 25 de ani în constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si de birouri, compania a fost cea care a introdus primul proiect de “complex rezidential” in Romania, numarand pana in prezent 16 ansambluri rezidentiale finalizate, peste 330.000 mp construiti, peste 3.500 de unitati livrate, peste 100 de distinctii obtinute si extindere la scara nationala, in Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti.