Certificari
ISO 9001 * ISO 14001 * OHSAS 18001

Clientii nostri beneficiaza de servicii de calitate, garantate de cele mai competente certificari in domeniu: ISO 9001 * ISO 14001 * OHSAS 18001


Certificarea ISO 9001

Demonstreaza capabilitatea organizatiei noastre de a furniza produse care indeplinesc cerintele clientilor, avand drept scop cresterea satisfactiei clientilor.

Certificatele obtinute garanteaza o larga acceptare internationala si o deschidere catre pietele internationale.

Sistemul de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul companiei Impact Developer&Contractor SA pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii este premiza de baza pentru o cooperare si o dezvoltare fructuoasa.

 

Certificarea ISO 14001

Sistemul de management de mediu certificat demonstreaza angajamentul organizatiei noastre pentru controlul activitatilor care genereaza un impact benefic sau nociv, asupra mediului si de conformare cu legislatia in vigoare si un atu in relatia cu autoritatile. Certificarea acestui sistem dovedeste in primul rind receptivitatea companiei la situatia critica a ecosistemului planetei noastre.

 

Certificarea OHSAS 18001

Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale certificat demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei noastre pentru controlul pericolelor, pentru asigurarea sanatatii si securitatii angajatilor nostri si a vizitatorilor la punctele de lucru.

ISO9001_ro.jpg
ISO14001_ro.jpg
OHSAS18001_ro.jpg