Companie
Dezvoltator imobiliar

Impact Developer & Contractor este primul dezvoltator imobiliar de pe piata din Romania, cu o experienta de peste 25 de ani in constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si de birouri. Impact este compania care a lansat conceptul de “complex rezidential” in Romania.


Activitatea de baza a companiei a fost pana in anul 1995 inchirierea si mentenanta vilelor de lux in zone rezidentiale si centrale din Bucuresti. In anul 1995 am introdus pe piata din Romania conceptul de "ansamblu rezidential" odata cu demararea ansamblului ALFA.


Despre noi

Misiune, organizare si proiecte

Compania a fost infiintata in 1991, prin subscriptie publica, iar din anul 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. In 2006 actiunile companiei au promovat la categoria I a Bursei, devenind astfel primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliara si constructii listat la bursa. 

Servicii

Administrare, intretinere si consultanta

Impact Developer & Contractor si Actual Invest House (firma afiliata Impact) ofera clientilor si potentialilor clienti servicii de consultanta financiara, juridica precum si o serie de servicii post-vanzare, de administrare si intretinere.