Despre noi
Misiune, organizare si proiecte

Compania a fost infiintata in 1991, prin subscriptie publica, iar din anul 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. In 2006 actiunile companiei au promovat la categoria I a Bursei, devenind astfel primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliara si constructii listat la bursa. 


Misiune

Solutii rezidentiale complete

In centrul activitatii noastre se afla clientul, iar misiunea pe care ne-o asumam este aceea de a oferi produse imobiliare realizate corect si profesionist, respectand cu strictete standardele industriei: de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala.

Organizare

Despre AGA si Consiliul de Administratie

In conformitate cu legislatia in vigoare si actul constitutiv al societatii, Adunarea Generala a Actionarilor este forul superior de conducere si decizie al companiei, care hotaraste activitatea acesteia. Consiliul de Administratie este format din cinci administratori.


Proiecte

Bucuresti, Constanta, Oradea si Ploiesti

Pe parcursul celor peste 25 ani de existenta, compania IMPACT a inregistrat peste 400.000 mp construiti, peste 4.000 de unitati livrate, peste 100 de distinctii obtinute si extindere la scara nationala: Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti.

Certificari

ISO 9001 * ISO 14001 * OHSAS 18001

Clientii nostri beneficiaza de servicii de calitate, garantate de cele mai competente certificari in domeniu: ISO 9001 * ISO 14001 * OHSAS 18001