Dezvoltatorul imobiliar Impact aniverseaza 25 de ani de activitate pe piata de profil
Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar privat din Romania, aniverseaza 25 de ani de activitate in domeniu, perioada in care a dezvoltat 16 ansambluri rezidentiale

IMPACT Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar privat din România, aniversează 25 de ani de activitate în domeniu, perioadă în care a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 330.000 mp construiţi şi peste 3.500 de unităţi livrate. IMPACT este pionierul pieţei imobiliare autohtone, fiind compania care a lansat conceptul de “complex rezidenţial” în România şi, de asemenea, primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară şi construcţii listat la Bursă de Valori Bucureşti.

IMPACT s-a remarcat începând cu anul 1995, când a început construcţia primelor complexuri rezidenţiale în nordul capitalei, în Pipera, devenind astfel cel mai cunoscut dezvoltator imobiliar din Bucureşti. Între anii 1997 - 2007, IMPACT a dezvoltat şi vândut în zona de nord a capitalei 10 ansambluri rezidenţiale, cu peste 1.000 de vile. La acestea se adaugă alte 4 proiecte în alte oraşe ale ţării: cartierul „Roua” în Ploieşti, cartierele „Europa” şi „Blume” în Oradea şi ansamblul „Boreal” în Constanţa.

În 2007 compania a dat startul celui mai amplu proiect rezidenţial din Bucureşti - cartierul „Greenfield”. Încadrat pe două laturi de pădurile Băneasa şi Tunari, „GREENFIELD” este în acest moment cel mai mare ansamblu rezidenţial din sectorul 1 (peste 3.000 rezidenţi), urmând ca până în 2022 să ajungă la un total de 6.000 locuinţe pe un teren cu o suprafaţă totală de 60 ha.

“Încă de la început, activitatea IMPACT în domeniul imobiliar s-a definit prin două atribute principale - pionierat şi inovaţie. Într-o perioadă în care piaţa imobiliară era dominată de clasicele clădiri gri construite în perioada comunistă, IMPACT a adus în România conceptul de “complex rezidenţial”, din dorinţa de a oferi clienţilor o alternativă superioară de locuit atât din punct de vedere al locaţiei, designului, cât şi al calităţii construcţiei şi facilităţilor disponibile. Am reuşit să ne adaptăm la condiţiile dinamice ale pieţei ultimilor ani, iar din 2013 înregistrăm constant creşteri ale cifrei de afaceri şi putem vorbi de noi oportunităţi de business. Mulţumim echipei şi partenerilor de afaceri pentru încrederea acordată în toţi aceşti ani, iar pentru viitor avem în plan să ne reinventăm şi să ne autodepăşim în permanenţă, cu scopul de a întări poziţia de lider pe piaţa imobiliară, atât la nivel local, cât şi regional”, au declarat reprezentanții companiei IMPACT. 

Începând cu anul 2004, compania IMPACT a devenit activă şi pe piaţa spaţiilor de birouri, primul proiect demarat în acest sens fiind construirea primului imobil de birouri de clasa A din zona Băneasa-Pipera, denumit Construdava Business Center. Acesta este amplasat în nordul Bucureştiului, la doar 20 minute de Piaţa Victoriei, 15 minute de Aeroportul Henri Coandă, 10 minute de staţia de metrou Pipera şi oferă o vedere de ansamblu asupra întregii zone rezidenţiale din Băneasa.

Misiunea IMPACT este aceea de a oferi soluţii imobiliare complete clienţilor săi la un raport calitate-preţ competitiv, cu respectarea celor mai înalte standarde de profesionalism din domeniu. Împreună cu Actual Invest House, firma afiliată, IMPACT oferă clienţilor inclusiv servicii cu valoare adăugată, cum ar fi consultanţă financiară, creditare şi servicii post-vânzare, întreţinere, mobilare.