Greenfield
Cartierul imbratisat de padure

Greenfield este unul dintre cele mai mari proiecte dezvoltate in zona de nord a Bucurestiului, imbratisat pe doua laturi de padurile Baneasa si Tunari. Conceptul acestui proiect face trecerea de la ansamblul rezidenţial de sine stătător la dezvoltarea unei comunităţi urbane integrate. Inceput in 2007, Greenfield a fost planificat a se dezvolta in mai multe faze.Gandit special pentru altfel de bucuresteni, GREENFIELD iti propune echilibrul perfect intre o viata mai sanatoasa si una dinamica, urbana, tipica unei capitale europene. Locuitorii din GREENFIELD fac mai multa miscare, respira aer mai curat si se trezesc dimineata in fosnet de frunze si triluri de pasari pe fundal.

PRIMA FAZA a proiectului GREENFIELD, dezvoltat in perioada 2007 - 2010 si vandut in proportie de 100%, se intinde pe o suprafata de 10 ha si cuprinde 680 de vile, garsoniere si apartamente de 2, 3 si 4 camere. In cele 5 cartiere - Rubin, Topaz, Blue, Onix si Quartz - locuiesc deja peste 1.500 de "altfel de bucuresteni".

A DOUA FAZA a proiectului, Cartierul Salcamilor, dezvoltata in perioada 2014-2016, se intinde pe o suprafata de 7 ha si cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere. Peste 90% din totalul locuintelor disponibile aici au fost deja contractate, iar in prezent Cartierul Salcamilor numara peste 2.000 de locuitori.

A TREIA FAZA, Cartierul Platanilor, cu dezvoltare in perioada 2016-2017 va cuprinde 944 de apartamente, in 39 de blocuri. Un important punct de atractie in cadrul noii dezvoltari va fi Parcul Platanilor, in care vegetatia special aleasa va intregi o suprafata de 6000 mp, alaturi de facilitati care vor incanta intreaga familie: locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere.

In viitorul apropiat este planificata dezvoltarea centrului comunitar GREENFIELD PLAZA in suprafata de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative complete, incluzand un SPA, piscina acoperita si descoperita, terenuri de tenis, terenuri de sport, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.

Facilitati in GREENFIELD: campus Avenor College, bancomat, minimarket, locuri de joaca, teren de baschet, terasa, Mega Image Shop & Go. Accesul in complex este securizat


Vezi harta mai mare