Impact Developer & Contractor premiat la Smart City Industry Awards!
www.impactsa.ro

Luna octombrie aduce un nou premiu prestigios in portofoliul Impact Developer & Contractor. Este vorba despre premiul pentru “The best residential complex project that uses sustainable architecture and design” si pentru contributii importante la dezvoltarea sustenabila a orasului si sustinerea neconditionata a industriei de Smart City.

Smart City Industry Awards este un eveniment interactiv, in cadrul caruia sunt prezentate cele mai noi tehnologii si solutii pentru dezvoltarea sustenabila a oraselor.

Anul acesta Gala Smart City Industry Awards a avut loc pentru prima data in Romania, iar la eveniment au fost prezente oficialitati ale marilor orase, reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrii a Romaniei, reprezentanti ale celor mai importante companii care activeaza in domeniu, precum si reprezentanti ai lumii academice.

Acest prestigios premiu obtinut vine sa incununeze activitatea de peste un sfert de secol a companiei, Impact Developer & Contractor aniversand de curand primii 25 de ani de activitate.