Misiune
Solutii rezidentiale complete

In centrul activitatii noastre se afla clientul, iar misiunea pe care ne-o asumam este aceea de a oferi produse imobiliare realizate corect si profesionist, respectand cu strictete standardele industriei: de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala.


Ne asumam in acelasi timp anagajamentul de a seta un nou standard in industria imobiliara, cu fiecare proiect pe care il lansam, cat si prin serviciile pe care le oferim clientilor nostri existenti.

Principiile care ne definesc activitatea

Cresterea permanenta a satisfactiei clientilor


Indeplinirea si chiar depasirea cerintelor acestora, odata cu minimizarea efectelor asupra mediului si a exploatarii de resurse naturale in cadrul proceselor de realizare a produselor si serviciilor.

Colaborarea si comunicarea eficienta


Colaborarea si comunicarea eficienta cu autoritatile statului, clientii, furnizorii, angajatii, actionarii si toate celelalte parti interesate. Prin eficienta, comunicarea devine esenta dezvoltarii.

Conformarea cu cerintele legale si de reglementare


Conformarea tuturor activitatilor cu cerintele legale si de reglementare aplicabile precum si cu alte cerinte la care compania se aliniaza in domeniul calitatii in constructii.

Imbunatatirea calitatii actului managerial


Imbunatatirea continua a proceselor si procedurilor interne, a calitatii actului managerial la toate nivelurile, a managementului sanatatii si securitatii ocupationale.


Cresterea performantelor de mediu


Prevenirea poluarii mediului prin reducerea si chiar inlaturarea efectelor, rezultate din procesele sau serviciile realizate de companie.

Imbunatatirea conditiilor de munca


Punem accent pe evitarea, evaluarea si combaterea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala.

Parteneriate strategice cu furnizorii


Dezvoltarea de parteneriate strategice cu furnizorii, contribuind astfel la cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite.

Implicarea proprietarilor de procese


Implicarea angajatilor in mentinerea si dezvoltarea sistemului de management integrat, prin puterea de exemplu a liderilor - proprietari de procese.