Peste 300 apartamente contractate in primele 6 luni
cel mai bun rezultat din 2008 pana in prezent

Peste 300 apartamente contractate in primele 6 luni, cel mai bun rezultat din 2008 pana in prezent

 

Bucuresti, 11 iulie 2016: In primul semestru al acestui an, IMPACT Developer&Contractor, primul dezvoltator imobiliar privat din Romania a incheiat peste 300 contracte si antecontracte de vanzare pentru apartamentele din GREENFIELD, complexul rezidential din Baneasa, insumand o valoare totala de 23,85 milioane euro (TVA inclus). Acesta este cel mai bun rezultat inregistrat de companie din 2008 pana in prezent, la 6 luni de activitate. In medie au fost contractate lunar 50 de apartamente, cu un record de vanzari de 72 de locuinte in luna martie. Cele mai cautate au fost apartamentele cu 2 camere care sunt momentan aproape de SOLD OUT (175 unitati), urmate de cele cu 3 camere (103 unitati). Tranzactiile au fost realizate in procent de 28% prin Prima Casa.

Apartamentele sunt localizate in Ansamblul Salcamilor, a doua faza a proiectului GREENFIELD, dezvoltata in perioada 2014 – 2016, care se intinde pe o suprafata de 7 ha si cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente. GREENFIELD ajunge astfel la un grad de ocupare de 85%, numarand aproape 3,000 de rezidenti in acest moment.

“IMPACT, ca si dezvoltator a depasit in acest semestru rezultatele excelente pe care le avea inainte de 2008. La aceasta a contribuit in principal Greenfield care, datorita locatiei, in sectorul 1 si totusi in mijlocul naturii, este un proiect unic pe piata imobiliara din Romania. In plus, desi suntem in nordul capitalei, putem oferi clientilor nostri apartamente la preturi incepand de la 783 Eur/mp + TVA, un pret cu 15% mai mic decat media nordului capitalei. Chiar si in aceste zile, un apartament cu 4 camere de 124 mp poate fi cumparat cu 436.445 lei + TVA 5% (96.990 Eur + TVA 5%).” au declarat reprezentantii IMPACT.

Apartamentele complexului sunt dotate cu finisaje premium, incalzire prin pardoseala si pereti externi cu grosimea de 40 de cm. Apartamentele situate la etaj dispun de terasa, iar cele situate la parter au gradina proprie. Majoritatea bucatariilor sunt inchise, dar pot fi si open-space, cu deschidere catre living. Obiectele sanitare Ideal Standard sunt de ultima generatie, la fel ca si ferestrele termopan Salamander Streamline cu 5 camere, centrala termica de tip mural in condensatie VIESSMANN VITODENS 050W, usile Pinum, gresia si faianta Delta Design si parchetul Egger de 8mm. De asemenea, toate apartamentele sunt prevazute cu spatii pentru depozitare. Finisajele spatiilor comune (scara interioara) sunt realizate din granit natural, iar liftul este elvetian, marca Schindler.

 

Despre Greenfield

GREENFIELD este cel mai mare proiect dezvoltat in Sectorul 1, incadrat pe doua laturi de padurile Baneasa si Tunari. Conceptul acestui proiect face trecerea de la ansamblul rezidenţial de sine stătător la dezvoltarea unei comunităţi urbane integrate. Inceput in 2007, GREENFIELD a fost planificat a se dezvolta in mai multe faze, avand ca termen de finalizare anul 2022. Complexul are o suprafata totala de 60 ha si totalizeaza peste 6.000 de locuinte.

Ansamblul rezidential GREENFIELD este situat in vecinatatea padurii Baneasa, in apropierea centrelor comerciale, a hub-ului de birouri Pipera - Aviatiei, la cateva minute de DN1, autostrada A3 si aeroportul Henri Coanda. Ansamblul se invecineaza, la numai 20 m, pe doua din cele trei laturi, cu padurea Baneasa si padurea Tunari. Cele peste 900 de ha de padure ce imbratiseaza cartierul, actioneaza ca un filtru natural, asigurand cele mai scazute temperaturi si  valori de emisii poluante din Bucuresti. Statiile de metrou Tokio, Washington si Paris din Magistrala 6, care va lega reteaua existenta din capitala de aeroportul Henri Coanda , vor fi amplasate in apropierea ansamblului rezidential GREENFIELD, in dreptul Baneasa Shopping City, Ambasadei SUA si, respectiv, Liceului Francez.

 

Despre Impact

Impact Developer & Contractor SA este primul si unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata din Romania. Compania a fost infiintata in 1991, prin subscriptie publica, iar din anul 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. In 2006 actiunile companiei au promovat la categoria I a Bursei, devenind astfel primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliara si constructii listat la bursa.

Cu o experienta de 25 de ani în constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si de birouri, Impact a inregistrat 16 ansambluri rezidentiale finalizate, peste 330.000 mp construiti, peste 3.500 de unitati livrate, peste 100 de distinctii obtinute si extindere la scara nationala, in Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti. Impact este compania care a lansat conceptul de “complex rezidential” in Romania, in anul 2001.