GREENFIELD PLAZA Băneasa

Facilități și experiențe noi, pentru o viață urbană complexă.

Greenfield Plaza este un strip mall, proiect complementar al ansamblului rezidențial, care întregește funcționalitățile unui mic oraș în devenire. Având aproape de casă toate facilitățile necesare, rezidenții vor reduce timpul petrecut în trafic către diferite destinații, măsură ce sprijină soluțiile de reducere a poluării și direcția Greenfield, de responsabilizare față de mediu.

21,496 mp

SUPRAFAȚĂ

Mall-ul din Greenfield se adresează rezidenților, dar și publicului larg, care va beneficia de cale de acces separată, pentru a nu îngreuna traficul.

200

LOCURI DE PARCARE

Greenfield Plaza are o capacitate de 200 de locuri de parcare, la dispoziția rezidenților, dar mai ales a vizitatorilor din exteriorul cartierului.

2020 - 2021

DURATA DEZVOLTĂRII 

Mall-ul are termen de livrare în 2021 și reprezintă o oportunitate de business, întrucât pune la dispoziție 5560 mp – suprafață totală de închiriat.

2,700 mp GLA

SPAȚII WELNESS 

Conceptul de wellbeing este la el acasă în Greenfield. Mall-ul dispune de sală de sport, teren de tenis, SPA-uri, piscine în interior și exterior.

3,100 mp

SPAȚII COMERCIALE 

Serviciile oferite sunt menite să îți facă viața mai ușoară. Zone dedicate de servicii, food și pentru copii, toate sunt disponibile la Greenfield Plaza.

DESPRE PROIECT

DESPRE PROIECT

FACILITĂȚI

Greenfield Plaza favorizează o experiență completă la mall, oferind servicii variate, pentru a răspunde cât mai multor nevoi: supermarket Mega Image, restaurant, brutărie, farmacie, pub, locuri de joacă, bancă, schimb valutar, agenție de turism, centru de livrare colete, salon de înfrumusețare, frizerie, curățătorie și zonă de SPA.

SMART LIVING

Rezidenții Greenfield vor fi privilegiați să aibă un mall în cartier: vor economisi timpul de deplasare și vor reduce poluarea, nefiind nevoiți să se deplaseze cu autoturismul, contribuind astfel, în mod activ, la o viață urbană de calitate.Vizitatorii din exterior vor fi atrași de Greenfield Plaza datorită poziționării strategice.

WELLBEING

Greenfield Plaza va găzdui un spațiu extins pentru wellness si sport, cu o suprafață de 2.700 mp. Piscinele si spa-urile vor deveni noua destinație de relaxare și îngrijire. Sala de sport este complementară sporturilor practicate în Pădurea Băneasa, oferind posibilitatea activității fizice indiferent de intemperiile sezoniere.

FUNCȚIONALITĂȚILE GREENFIELD PLAZA

CITEȘTE DESPRE:

STAY CONNECTED

Leave us your email address and find out Impact news!

We will never disclose your email address and spam you. By clicking on "Subscribe", you agree with our Terms and Conditions and Information Note