Valetta sau Lyon? Sienna sau Regiana?
Ultimele 12 vile disponibile în cartierul Europa din Oradea!

Cum ar fi să puteţi cutreiera zilnic prin cele mai frumoase locuri? Şi asta fără să fiţi măcar nevoiţi să ieşiţi din Oradea! Un vis posibil dacă alegeţi să locuiţi în cel mai frumos cartier din oraş, Europa.

La Valetta e veşnic soare, Lyonul este Capitala gastronomiei, Sienna concentrează tot ce are Toscana mai fascinant: patrimoniu, artă, natură superbă şi bucătărie iar la Regiana adie briza Mediteranei.

Aşadar, puteţi avea tot continentul  la picioare dacă alegeţi să vă stabiliţi în cel mai cool cartier. Oferta este limitată, pentru că mai sunt disponibile doar 12 vile, din totalul de 298 de case.

Aşadar, puteţi să deveniţi stăpân peste Valetta, Lyon, Sienna sau Regiana, după bunul  plac, în funcţie de tipul de vilă ales. Deşi diferite ca stil, toate cele patru modele de case au câte patru camere, parter şi etaj,  cu suprafeţe construite intre 120 si 182 de metri pătraţi şi grădini proprii.

Situat la doar 10 minute de centru, cei peste 1000 de rezidenţi din Europa se bucură de confort, linişte şi aer curat. Europa este şi locul ideal pentru familiile cu copii, datorită comunităţii liniştite şi civilizate care s-a format aici de-a lungul timpului.

Arhitectura , materialele de calitate şi locaţia deosebită sunt un argument forte pentru oricine îşi doreşte să trăiască în stil occidental, la preţuri accesibile, care încep de la 53.334 de euro cu TVA inclus. 

Vizitati site-ul proiectului www.cartieruleuropa.ro