LUXURIA Expozitiei Residence

Adresa succesului.

Primul proiect rezidențial din București, care beneficiază de certificare BREEAM Excellent.

Localizat în noul centru al Bucureștiului, în noul pol de afaceri al capitalei, Luxuria Expoziției Residence este un ansamblu premium, premiat de către International Property Award la Categoria Architecture Multiple Residence.

Mai multe detalii despre Luxuria, pe: www.luxuria-residence.ro

 

22,500 mp

SUPRAFAȚĂ TEREN

Localizat în noul centru al Bucureștiului, Sector 1, între Bulevardul Expoziției și Strada Aviator Popișteanu, zonă în plin proces de dezvoltare.

630

APARTAMENTE

Studiouri, apartamente cu 2, 3, 4 camere și duplexuri, cu parcări exclusiv subterane, pentru mai mult confort în cartier.

2018 - 2021

DEZVOLTARE

Ansamblul este dezvoltat în 3 faze, începand în 2018 și având termen de finalizare în 2021. În prezent, suntem în a treia fază de dezvoltare.

108,6 mil €

VALOAREA PROIECTULUI

Amplasarea într-o zonă în plină dezvoltare și facilitățile oferite, asigură un ROI avantajos, cu un yield net de 6,5%.

9

CLĂDIRI

Regimul de înălțime P8, P11, P12, oferă o priveliște încântătoare deasupra orașului și siguranță, datorită protecției ridicate anti-seism.

DESPRE PROIECT

DESPRE PROIECT

LOCAȚIE EXCELENTĂ

Construită în mijlocul unei zone de afaceri bine conectate și cu o expansiune rapidă, Luxuria este prima dezvoltare rezidențială la scară largă, cu pre-certificare Breeam Excellent, gata să răspundă cererii substanțiale a pieței, generată de prezența unor clădiri mari de birouri, nou construite în zonă (șase clădiri noi, adăugând 220.000 mp, ce deservesc minim 17k persoane). Noi dezvoltări de birouri sunt planificate în perioada următoare, transformând zona într-un pol de afaceri relevant.

ARHITECTURĂ DE EXCEPȚIE

Premiată recent cu titlul Best Upscale Residential Project de către The TIMES / Investing in Property, LUXURIA Expoziției Residence este expresia minimalismului și a modernității. Stilul arhitectural exterior este rafinat, cu linii drepte, curate, fără ornamentare excesivă. Designul inovator și personalizat menține un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare, concepută pentru a oferi confort.

ACCES FACIL

Conectat direct la transportul public suprateran, la doar 5 minute de transportul subteran și la aproximativ 15 minute de centrul orașului și de aeroport, Luxuria oferă acces facil pentru cumpărături și divertisment, fiind la numai 10 minute de cel mai popular centru comercial, Băneasa Mall și aproape de alte puncte de interes al orașului: centre de business, de educație și cultură, sănătate și relaxare, restaurante și cluburi.

GAMĂ LARGĂ DE FACILITĂȚI

CITEȘTE DESPRE:

STAY CONNECTED

Leave us your email address and find out Impact news!

We will never disclose your email address and spam you. By clicking on "Subscribe", you agree with our Terms and Conditions and Information Note