GREENFIELD West

Un viitor proiect marca Greenfield, în S-V Bucureștiului.

Localizat în Sectorul 6 al capitalei, Greenfield West este un proiect care se bucură de credibilitate prin prisma istoricului de brand. Asemeni proiectului din zona Băneasa, Greenfield West abordează o arhitectură modernă minimalistă și oferă cel mai înalt standard de construire adresat segmentului mediu.

260,000 mp

SUPRAFAȚĂ  TEREN

Situat în zona de S-V a Capitalei, în Sectorul 6, noul cartier întâmpină cererea generată de dezvoltarea segmentului office în vest.

5.528

APARTAMENTE

Dezvoltat în 7 faze, Greenfield West va avea 5.528 de apartamente.

2023 - 2031

DEZVOLTARE

Cu experiență de aproape 30 de ani, Impact aplică un înalt standard de calitate în construcții, ce a consacrat compania și în noul cartier.

597 mil €

VALOARE

Greenfield, cea mai mare dezvoltare rezidențială din București, devine noua referință în materie de confort și faclități rezidențiale.

7

FAZE

Impact va dezvolta ansamblul în 7 faze. Cartierul va beneficia de facilitățile unui strip mall, Greenfield Plaza, cu 8.200 mp

DESPRE PROIECT

DESPRE PROIECT

ZONA ÎN DEZVOLTARE

Vestul Bucureștiului este în plină expansiune, fiind de interes pentru dezvoltatorii de clădiri de birouri, care continuă să construiască pentru a răspunde cererii multinaționalelor. În consecință, noul cartier este o oportunitate de locuire, mai ales pentru familiile care activează în zona de vest și nu mai vor să piardă timp în trafic, pentru a ajunge la birou.

BRAND DE ÎNCREDERE

Greenfield este un brand cunoscut, care se bucură de credibilitate în piață, sporind încrederea noilor cumpărători, indiferent de etapa de construire a proiectului Greenfield West. Continuând mesajul de brand, noul cartier va crea o comunitate responsabilă față de mediu, interesată de o viață sănătoasă și acțiuni de plantare și plogging.

CONECTIVITATE BUNĂ

Greenfield West asigură o conectivitate bună cu orașul, având deschidere la Strada Prelungirea Ghencea, ce în curând va fi lărgită și modernizată de către autorități. Cartierul are acces direct la transport public în comun și se află la distanță mică, de 10 minute de mers cu mașina față de stația de metrou Râul Doamnei din Drumul Taberei.

FACILITĂȚI:

CITEȘTE DESPRE:

STAY CONNECTED

Leave us your email address and find out Impact news!

We will never disclose your email address and spam you. By clicking on "Subscribe", you agree with our Terms and Conditions and Information Note