BOREAL PLUS Constanța

Perfecțiune și confort la cel mai bun preț

Noul standard de locuire în Constanța

La Nord de Constanța, ferit de agitația și poluarea orașului, s-a ridicat complexul rezidențial Boreal unde și-au început o nouă viață 150 de familii. În imediata vecinătate, BOREAL PLUS începe să prindă contur. Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, pe care să-l numească „ACASĂ”; exact ce oferă Boreal Plus: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura.

Pentru mai multe detalii, accesați: boreal-plus.ro 

64.440 mp

SUPRAFAȚĂ TEREN

Situată în una dintre cele mai bine cotate zone rezidențiale ale orașului Constanța, o zonă în plină expansiune.

691

LOCUINȚE

Din care 18 vile individuale și tip duplex și 673 de apartamente cu una, două, trei și patru camere, în 9 blocuri.

2020 - 2024

DURATA

Întregul proiect va fi realizat pe parcursul a 4 ani, prima fază cu 209 apartamente urmând a fi livrată în Q2 2022.

89 mil €

VALOARE

Amplasarea într-o zonă rezidențială dezvoltată și în continuă dezvoltare din punct de vedere a infrastructurii, favorizează o valoare ridicată a proiectului.

3

FAZE

Impact a planificat dezvoltarea Boreal Plus în 3 faze. Lucrările la prima fază au început în anul 2020.

DESPRE PROIECT

DESPRE PROIECT

LOCAȚIE EXCELENTĂ

Locația este extrem de atractivă pentru o dezvoltare rezidențială care vizează segmentul de mijloc. Accesul este facil, cu mijloace de transport în comun, la 15 minute de centru, de autostrada A4 sau de plajă. Zona este bine deservită de unități comerciale - centre comerciale mari precum Tom și Vivo, hipermarketuri și supermarketuri precum Carrefour, Mega Image, Penny Market și Auchan, dar și magazine de proximitate, de unitați educaționale și medicale.

DEZVOLTARE INTELIGENTĂ

Boreal Plus își propune să devină noul standard în materie de locuire în Constanța, folosind materiale atent selectate și soluții tehnice eficiente. Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul include: sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite. Designul inovator păstrează un standard ridicat al calității vieții și transformă orice spațiu într-o oază de bunăstare și confort. 

ÎN ARMONIE CU MEDIUL

Stilul arhitectural al clădirilor din Boreal Plus, finisajele interioare și exterioare, materialele, culorile, texturile, toate au fost atent alese astfel încât să se integreze perfect mediului exterior, să creeze o simbioză cu natura atât de generoasă cu noi. Designul și arhitectura din Boreal Plus sunt expresia minimalismului și a modernității. În același timp, stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

FACILITĂȚI BOREAL

FACILITĂȚI BOREAL

Boreal Plus reprezintă o oază de liniște și relaxare, într-un cadru natural armonios, cu o arhitectură contemporană.

  • Locuințe bine dimensionate și compartimentate
  • Finisaje de foarte bună calitate (premium)
  • Arhitectură și design contemporan
  • Facilități de bază, cum ar fi parcare, boxe și access securizat
  • Facilități suplimentare precum grădinița, loc de joacă pentru copii, un mic parc pentru rezidenți
  • Vedere panoramică la lac și la mare

CITEȘTE DESPRE:

STAY CONNECTED

Leave us your email address and find out Impact news!

We will never disclose your email address and spam you. By clicking on "Subscribe", you agree with our Terms and Conditions and Information Note