GREENFIELD Băneasa

Cartierul îmbrățișat de pădure

Cel mai inalt standard de locuire pe segmentul accesibil

Situat în Sectorul 1 al Bucureștiului, în vecinatatea Pădurii Băneasa, Greenfield Băneasa aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos. Locația unică, reprezentată de un mediu liniștit și calitatea superioară a aerului, caracteristici identificate de regulă într-un oraș de munte cu o altitudine de peste 1000 m, fac din Greenfield Băneasa locul ideal pentru familii cu copii, iubitorii de activități în natură și, în general, pentru oamenii interesați de un stil de viață sănătos.

Mai multe detalii despre Greenfield, pe: www.greenfieldresidence.ro

600.000 mp

SUPRAFAȚĂ TEREN

Situat în zona de nord a Capitalei, în Sectorul 1, încadrat pe două laturi de pădure: Pădurea Băneasa.

6.839

APARTAMENTE

Cu 1, 2, 3 sau 4 camere. Până în prezent au fost construite 2.548 de locuinte. Peste 6.000 de oameni locuiesc deja în Greenfield.

2007 – 2031

DEZVOLTARE

Peste 200.000 mp deja construiți și 500.000 mp, planificați pentru clădiri rezidențiale și comerciale. Proiectul folosește materiale atent selectate și soluții tehnice de înaltă calitate și eficiență.

800 mil €

VALOAREA PROIECTULUI

Greenfield, cea mai mare dezvoltare rezidentiala din Bucuresti este pe pe punctul de a deveni noua referinta in materie de faclitati rezidentiale.

5

FAZE DEZVOLTARE

Primele 3 faze au fost finalizate până în 2019. Fazele 4 și 5 urmează să fie dezvoltate până la finalul anului 2031.

DESPRE PROIECT

DESPRE PROIECT

DEZVOLTARE INTELIGENTĂ

Greenfield este dezvoltat folosind soluții de construcție standardizate și moderne, care permit eficientizarea costurilor, obținând în același timp performanțe energetice ridicate. Planificat în mod responsabil și sustenabil, cartierul include: un sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient al străzilor și în interiorul blocurilor și recuperarea și gestionarea apei folosite.

CADRU NATURAL IDEAL

Îmbrățisat de 900 ha de pădure seculară, chiar in Sectorul 1, Greenfield este pe cale să devină cea mai mare dezvoltare integrată din București, un adevarat oraș al viitorului. Cei 900 ha de pădure alături de spațiile verzi strategic integrate în ansamblu, oferă cartierului o calitate excepțională a aerului. Comunitatea Greenfield contribuie activ la dezvoltarea cadrului natural, prin acțiuni de plantare de copaci, atât în interiorul cartierului, dar și în Pădurea Băneasa.

FACLILITĂȚI EXTINSE

Școală de stat, grădiniță de stat, strip mall, spa, piscină interioară și exterioară, supermarket și bancă, resturante, terminal STB – câteva facilitati în noul centru comunitar, dezvoltat pe o suprafață de 32.000mp. În prezent, cartierul beneficiază de doua cai de acces, de sistem de transport privat pe 3 rute, școală privată, locuri de joca pentru copii, parcuri, terenuri de sport, centru medical, supermarket, ATM, cabinete medicale, salon de înfrumusețare.

GAMĂ EXTINSĂ DE FACILITĂȚI

CITEȘTE DESPRE:

STAY CONNECTED

Leave us your email address and find out Impact news!

We will never disclose your email address and spam you. By clicking on "Subscribe", you agree with our Terms and Conditions and Information Note