GREENFIELD Copou

Cartierul îmbrățișat de natură

Unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale sustenabile din Iași

În deplină armonie cu mediul natural unic în care va fi construit, Greenfield Copou va replica modelul de locuire Greenfield, devenind unul dintre cele mai mari proiecte de clădiri rezidențiale verzi din Iași, certificat BREEAM Excellent.

Apartamentele vor beneficia de finisaje premium și vor oferi priveliști spectaculoase asupra orașului și Grădinii Botanice, în blocuri cu regim de înălțime redus, separate de spații verzi generoase. Facilitățile excelente și conectivitatea foarte bună cu punctele de interes ale orașului completează mixul de atribute ce vor face din Greenfield Copou noul reper al dezvoltărilor rezidențiale din Iași.

Mai multe detalii despre Greenfield Copou, pe: https://www.greenfieldresidence.ro

48.685 mp

SUPRAFAȚĂ TEREN

Situat în zona Copou, cea mai dorită zonă rezidențială din Iași, cu vedere către Grădina Botanică.

1.062

APARTAMENTE

Studio-uri și apartamente cu 2, 3, 4 și 5 camere. Toate unitățile beneficiază de finisaje și dotări premium.

2021 – 2024

DEZVOLTARE

Ansamblul cuprinde blocuri cu regim redus de înălțime, spații verzi și parcări exclusive subterane pentru rezidenți.

132 mil. €

VALOAREA PROIECTULUI

Mixul deosebit de atribute pe care GREENFIELD Copou îl oferă are potenţialul de a-l transforma într-un reper al dezvoltărilor rezidențiale din Iași.

2

FAZE DE DEZVOLTARE

Prima fază de dezvoltare va fi livrată începând cu primul trimestru al anului 2023, iar în anul 2024 întregul ansamblu va fi finalizat.

DESPRE PROIECT

DEZVOLTARE SUSTENABILĂ

Greenfield Copou este dezvoltat conform principiilor de sustenabilitate urmărite de certificarea BREEAM Excellent. În același timp, clădirile din cadrul ansamblului vor avea un consum de energie aproape egal cu zero, respectând noul standard în construcţia de locuinţe, nZEB, ce presupune un design sustenabil, tehnici de economisire a energiei și utilizarea de energie regenerabilă, precum panouri fotovoltaice.

ZONĂ ATRACTIVĂ

Ansamblul se află pe Dealul Copou, oferind o priveliște panoramică asupra Grădinii Botanice și orașului. Denumită ”plămânul verde al Iașului”, zona Copou oferă un cadru natural ideal, care atrage prin liniște și aer curat. Totodată, este o zonă încărcată de istorie și un cartier universitar renumit. Ansamblul se va integra armonios, prin blocuri cu regim mic de înălțime și prin includerea de spații verzi ample.

FACILITĂȚI EXTINSE

Ansamblul GREENFIELD Copou va fi securizat, cu acces controlat, și va îngloba o gamă variată de facilități, precum: grădinița, after-school, restaurant, piscina interioară, lounge, cafenea, fitness & spa, 300 mp de spaţii comerciale, 15.000mp spații verzi, parcare exclusiv subterană, piste și locuri de parcare pentru biciclete, stații de încărcare pentru mașinile electrice.

GAMĂ EXTINSĂ DE FACILITĂȚI

CITEȘTE DESPRE:

STAY CONNECTED

Leave us your email address and find out Impact news!

We will never disclose your email address and spam you. By clicking on "Subscribe", you agree with our Terms and Conditions and Information Note